fbpx

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Οι εκδόσεις celenepublishing.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα έκδοσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου. H χρήση και η περιήγηση στην ιστοσελίδας celenepublishing.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων, όπως αυτοί διαμορφώνονται κάθε φορά.

 

Πνευματικά δικαιώματα

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του celenepublishing.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στο celenepublishing.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Επιστροφή ηλεκτρονικών προϊόντων  (e-books και audio books)

Στην υπηρεσία προσφοράς ψηφιακών βιβλίων (ebooks και audio books), τα οποία παραδίδονται μέσω e-mail κατά την ηλεκτρονική αγορά τους μέσω υπερσυνδέσμου (link) και επομένως ορίζονται ως υπηρεσίες, δεν είναι τεχνικά εφικτή η ακύρωση της υπηρεσίας. Ωστόσο παρέχεται τεχνική βοήθεια προς τον Πελάτη (τηλέφωνο τεχνικής υποστήριξης 6949087414), εφόσον τη χρειάζεται, ή αντικατάσταση του αρχείου σε περίπτωση που παρουσιάσει οποιαδήποτε βλάβη αμέσως μετά την αγορά του.

 

Ακύρωση έκδοσης βιβλίου

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 5 ημερών από την ημέρα υπογραφής του αντίστοιχου συμβολαίου για παραγωγή βιβλίου με τις Εκδόσεις celenepublishing.gr. Σε περίπτωση υπαναχώρησης θα επιστραφεί το ποσόν της προκαταβολής που κατατέθηκε από τον Πελάτη, ωστόσο θα πρέπει να ακολουθηθούν οι όροι του συμβολαίου σχετικά με την κάλυψη των ήδη διενεργηθεισών εργασιών από τον Πωλητή. Οπωσδήποτε σε περίπτωση υπαναχώρησης ο Πελάτης οφείλει να ενημερώσει γραπτώς τον Πωλητή.

 

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης

Η Εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του διαδικτυακού μας τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση του διαδικτυακού ή και σε εύλογη αδυναμία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η Εταιρεία και οι συνεργάτες της καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου, χωρίς να εγγυώνται ότι οι λειτουργίες του ή των server του, θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία.

 

Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα celenepublishing.gr φιλοξενείται σε servers τρίτης εταιρείας. Σε περίπτωση πληρωμών με κάρτα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της Eurobank. Ασφάλεια σε τέλειο βαθμό δεν υπάρχει σε περιβάλλον διαδικτύου, και οι εκδόσεις celenepublishing.gr  δεν εγγυώνται ότι η ιστοσελίδα είναι αδιαπέραστη και άτρωτη σε επιθέσεις hackers.

 

Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία ζητά από τους χρήστες της δεδομένα με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για να ολοκληρώσει τις παραγγελίες τους. Η εταιρεία μπορεί να επεξεργαστεί τα στοιχεία αυτά συνολικά ώστε να κατανοήσει καλύτερα την κίνηση των χρηστών της ή και για  να τους ενημερώσει για τυχόν νέα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχει.

Σε καμία περίπτωση δεν θα τα διαθέσει σε τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό.

Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους. Συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα την εταιρεία για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενομένη ή/και πιθανή παραβίαση ασφαλείας.

 

Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Ηλεκτρονική τιμολόγηση, δηλ. έκδοση και ηλεκτρονική αποστολή της απόδειξης αγορών στο email του αγοραστή, γίνεται σε όλες τις αγορές που περιέχουν υπηρεσίες. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την απόδειξη αγορών σε έντυπη μορφή, θα πρέπει να μας το γνωστοποιήσετε με email στο info@celenepublishing.gr ή τηλεφωνικά στο 6949087414.

 

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς: 6949087414 ή γραπτώς: info@celenepublishing.gr