fbpx

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας αποστείλετε το ανέκδοτο έργο σας, θα χρειαστούμε:

  •  Ένα αντίγραφο του έργου σας σε μορφή PDF.
  • Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Μια περίληψη του βιβλίου η οποία θα συνοψίζει την πλοκή και την τελική έκβαση, σε περίπτωση μυθιστορήματος.

 

Τρόποι Αποστολής Ανέκδοτων Έργων

  1. Ηλεκτρονική Διεύθυνση Ταχυδρομείου: info@celenepublishing.gr ή celenepublishing@gmail.com υπόψη Εκδοτικού Τμήματος με θέμα τον τίτλο του βιβλίου.
  2. Ταχυδρομική Αποστολή στη διεύθυνση Φαλήρου, Ψαθόπυργος, 265 04 – Πάτρα, Αχαΐας.

Σεβόμενοι την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων, σας προτείνουμε την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου σας σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη κάνει, σε συμβολαιογράφο ή μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε το έργο σας σε χειρόγραφη μορφή, παρακαλούμε να μην στείλετε το πρωτότυπο αλλά ένα αντίγραφο επειδή δεν επιστρέφουμε τα έγγραφα που λαμβάνουμε. Επίσης, σε περίπτωση απώλειας δεν φέρουμε ευθύνη.

Επισημάνσεις:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προστεθεί στην ιστοσελίδα μας ένα βιβλίο το οποίο έχει ήδη εκδοθεί και θέλετε να γίνει η πώληση του σε μορφή e-book, μπορείτε να αποστείλετε ένα email (info@celenepublishing.gr / celenepublishing@gmail.com) υπόψη Τμήματος Πωλήσεων, στο οποίο θα σημειώσετε:

  • Την επιθυμία σας να γίνει η πώληση βιβλίου που έχει ήδη εκδοθεί.
  • Πληροφορίες για το βιβλίο: Τίτλος, αριθμός σελίδων, περίληψη, όνομα συγγραφέα.
  • Στοιχεία Επικοινωνίας: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

 

Περίοδος υποβολής ανέκδοτων έργων με παραδοσιακή έκδοση: 1η Ιουνίου με 1η Σεπτεμβρίου.

Η υποβολή ανέκδοτων έργων με αυτοέκδοση γίνεται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

 

 

Οι αναγνώστες ποτέ δεν είναι αρκετοί. Μπορείτε να διαθέσετε προς πώληση τα ψηφιακά βιβλία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.  

1. Δεκτά γίνονται μόνο τα έργα ενηλίκων με ελάχιστο αριθμό λέξεων τις 15.000 και πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Γραμματοσειρά: Times New Roman

Διάστιχο: 1,5

Μέγεθος Γραμματοσειράς: 12


2. Μαζί με το έργο σας πρέπει να αποστείλετε μαζί και:

Ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα συμπεριλαμβανομένων και του τηλεφώνου επικοινωνίας και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μια ολοκληρωμένη περίληψη του βιβλίου που θα συνοψίζει την πλοκή του βιβλίου μαζί με το τι συμβαίνει στο τέλος. Αν το βιβλίο αποτελεί μέρος σειράς, αναφέρετε και τη γενική πλοκή της σειράς. Ο αριθμός της περίληψης δεν πρέπει να ξεπερνά τις 600 λέξεις.


3. Επισημάνσεις

Εξαιτίας του γεγονότος ότι το έργο που θα μας αποστείλετε δεν επιστρέφεται, παρακαλώ να μην αποστείλετε το πρωτότυπο, αλλά ένα αντίγραφο. Σε περίπτωση απώλειας δεν φέρουμε ευθύνη.


4. Τρόποι Αποστολής Ανέκδοτων Έργων

Email: info@celenepublishing.com υπόψη Εκδοτικού Τμήματος.

Ταχυδρομική αποστολή αντιγράφου του βιβλίου στη διεύθυνση Τσαμαδού 48, 26222, Πάτρα Αχαΐας.

Προσωπική παράδοση στη γραμματεία του εκδοτικού οίκου μετά επικοινωνία μας στο τηλέφωνο 2614016200 για τον ορισμό ραντεβού.

Θα αξιολογήσουμε το έργο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα κατόπιν γνωστοποίησης προς εσάς ότι έχουμε παραλάβει το έργο σας.

Σεβόμενοι την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων σας προτείνουμε την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου σας σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη κάνει σε συμβολαιογράφο ή μέσω ελληνικού ταχυδρομείου.
Με την επιλογή της αυτοέκδοσης θα έχετε τη δυνατότητα στην αποκλειστική διαχείριση των πνευματικών και εμπορικών δικαιωμάτων του έργου σας καθώς και να εκδώσετε το βιβλίο σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Οι Εκδόσεις Celene και οι συνεργάτες της θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε με σκοπό την έκδοση του έργου σας με το πρώτο στάδιο να είναι η κατοχύρωση του έργου σας μέσω συμβολαιογράφου ή του Ελληνικού ταχυδρομείου. Για κατοχύρωση μέσω ΕΛΤΑ χρειάζεται να εκτυπώστε το βιβλίο σας ή δημιουργήστε ένα CD που θα το περιέχει.

Σε περίπτωση εκτύπωσης θα βοηθούσε να υπογράψετε μια από τις σελίδες και να σημειώσετε την ημερομηνία και να σιγουρευτείτε ότι το όνομα του δημιουργού αναφέρεται. Τοποθετήστε το βιβλίο, σε οποιαδήποτε μορφή, σε ένα φάκελο, σφραγίστε τον, και υπογράψτε. Με την παράδοση του φακέλου στο Ελληνικό ταχυδρομείο, τοποθετήστε στην επισήμανση παραλήπτη "προς πνευματική κατοχύρωση ιδιοκτησίας" και αποστείλτε το συστημένο στον εαυτό σας. Η προσωπική σας παρουσία δεν είναι απαραίτητη στον εκδοτικό οίκο εάν δεν είστε κάτοικος Πατρών.

Η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, μέσω τηλεφωνικών μας επικοινωνιών ή μέσω τηλεδιασκέψεων.

Με την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας, θα μας βοηθήσετε να σας ενημερώσουμε για το κόστος έκδοσης του βιβλίου σας. Για να βρείτε των αριθμό σελίδων του βιβλίου σας πρέπει:

1. Να βρείτε τον αριθμό λέξεων του αρχείου σας. Για παράδειγμα στο word βρίσκεται στην κάτω αριστερή πλευρά.

2. Όταν πρόκειται για παιδικό βιβλίο να διαιρέσετε τον αριθμό λέξεων με 80-150+4 σελίδες για ταυτότητα, τίτλο συν τον αριθμό εικονογραφημένων σελίδων.

3. Για λογοτεχνικά βιβλία να διαιρέσετε τον αριθμό λέξεων με 250 + 4 σελίδες για ταυτότητα και τίτλο.

4. Για ποίηση θα υπολογίσετε μία με δυο σελίδες για κάθε ποίημα, εξαρτάται από το μέγεθος του ποιήματος, συν 4 σελίδες για την ταυτότητα και τον τίτλο.

Σε περίπτωση που επιλέξετε σκληρό εξώφυλλο θα προστεθούν 8 επιπλέον σελίδες

Φόρμα Κοστολόγησης

Μετά την υποβολή της φόρμας κοστολόγησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός πέντε εργάσιμων ημερών.
Αν δεν λάβετε απάντηση εντός του χρονικού διαστήματος αυτού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@celenepublishing.gr.