fbpx

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας αποστείλετε το βιβλίο σας προς πώληση, σε μορφή e-book, στον ιστότοπο μας, θα χρειαστούμε:

  •  Ένα αντίγραφο του έργου σας σε μορφή PDF (εάν επιθυμείτε στο αρχείο PDF μπορείτε να προσθέσετε  εξώφυλλο και στο τέλος  οπισθόφυλλο).
  • Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Μια περίληψη του βιβλίου, η οποία θα φαίνεται ως η περιγραφή του έργου στην ιστοσελίδα, στο πεδίο “Περίληψη”
  • Τα εξής στοιχεία: ISBN, έτος κυκλοφορίας βιβλίου, όνομα συγγραφέα, όνομα εκδότη, αριθμό σελίδων και τη γλώσσα του βιβλίου.
  • Το εξώφυλλο του βιβλίου, σε ιδανικές διαστάσεις 1,600 pixels σε μήκος και 2,560 pixels σε ύψος.
  • Μια φωτογραφία συγγραφέα για το Λογαριασμό Συγγραφέα που θα σας δημιουργήσουμε εμείς, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας.
  • Ένα σύντομο βιογραφικό του συγγραφέα, το οποίο θα προστεθεί στο Λογαριασμό του Συγγραφέα.

Τρόποι Αποστολής Βιβλίων/e-books:

Ηλεκτρονική Διεύθυνση Ταχυδρομείου: info@celenepublishing.gr ή celenepublishing.gr@gmail.comυπόψη Τμήματος Πωλήσεων, με θέμα τον τίτλο του βιβλίου.

————–

Σεβόμενοι την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων, σας προτείνουμε την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου σας σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη κάνει, σε συμβολαιογράφο ή μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

————–

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας για την αυτοέκδοση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα e-mail:

info@celenepublishing.gr

celenepublishing.gr@gmail.com

Με θέμα: “Υπηρεσίες Αυτοέκδοσης”.

Υπόψη Τμήματος Αυτοέκδοσης.

Διαφορετικά, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρα κοστολόγησης για τις αυτοεκδόσεις και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

————–

Για Κριτικές Βιβλίων / Συνεντεύξεις Συγγραφέων (στην αγγλική και ελληνική γλώσσα) / Διαφήμιση στο Blog μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα e-mail:

info@celenepublishing.gr

celenepublishing.gr@gmail.com

Με θέμα: Κριτική Βιβλίου: Τίτλος Βιβλίου / Υπόψη Τμήματος Εκδόσεων

ή

Με θέμα: Συνέντευξη Συγγραφέα: Όνομα Συγγραφέα / Υπόψη Τμήματος Εκδόσεων

Οι αναγνώστες ποτέ δεν είναι αρκετοί. Μπορείτε να διαθέσετε προς πώληση τα ψηφιακά βιβλία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.  

1. Δεκτά γίνονται μόνο τα έργα ενηλίκων με ελάχιστο αριθμό λέξεων τις 15.000 και πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Γραμματοσειρά: Times New Roman

Διάστιχο: 1,5

Μέγεθος Γραμματοσειράς: 12


2. Μαζί με το έργο σας πρέπει να αποστείλετε μαζί και:

Ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα του συγγραφέα συμπεριλαμβανομένων και του τηλεφώνου επικοινωνίας και της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μια ολοκληρωμένη περίληψη του βιβλίου που θα συνοψίζει την πλοκή του βιβλίου μαζί με το τι συμβαίνει στο τέλος. Αν το βιβλίο αποτελεί μέρος σειράς, αναφέρετε και τη γενική πλοκή της σειράς. Ο αριθμός της περίληψης δεν πρέπει να ξεπερνά τις 600 λέξεις.


3. Επισημάνσεις

Εξαιτίας του γεγονότος ότι το έργο που θα μας αποστείλετε δεν επιστρέφεται, παρακαλώ να μην αποστείλετε το πρωτότυπο, αλλά ένα αντίγραφο. Σε περίπτωση απώλειας δεν φέρουμε ευθύνη.


4. Τρόποι Αποστολής Ανέκδοτων Έργων

Email: info@celenepublishing.com υπόψη Εκδοτικού Τμήματος.

Ταχυδρομική αποστολή αντιγράφου του βιβλίου στη διεύθυνση Τσαμαδού 48, 26222, Πάτρα Αχαΐας.

Προσωπική παράδοση στη γραμματεία του εκδοτικού οίκου μετά επικοινωνία μας στο τηλέφωνο 2614016200 για τον ορισμό ραντεβού.

Θα αξιολογήσουμε το έργο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα κατόπιν γνωστοποίησης προς εσάς ότι έχουμε παραλάβει το έργο σας.

Σεβόμενοι την πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων σας προτείνουμε την κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου σας σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη κάνει σε συμβολαιογράφο ή μέσω ελληνικού ταχυδρομείου.
Με την επιλογή της αυτοέκδοσης θα έχετε τη δυνατότητα στην αποκλειστική διαχείριση των πνευματικών και εμπορικών δικαιωμάτων του έργου σας καθώς και να εκδώσετε το βιβλίο σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Οι Εκδόσεις Celene και οι συνεργάτες της θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε με σκοπό την έκδοση του έργου σας με το πρώτο στάδιο να είναι η κατοχύρωση του έργου σας μέσω συμβολαιογράφου ή του Ελληνικού ταχυδρομείου. Για κατοχύρωση μέσω ΕΛΤΑ χρειάζεται να εκτυπώστε το βιβλίο σας ή δημιουργήστε ένα CD που θα το περιέχει.

Σε περίπτωση εκτύπωσης θα βοηθούσε να υπογράψετε μια από τις σελίδες και να σημειώσετε την ημερομηνία και να σιγουρευτείτε ότι το όνομα του δημιουργού αναφέρεται. Τοποθετήστε το βιβλίο, σε οποιαδήποτε μορφή, σε ένα φάκελο, σφραγίστε τον, και υπογράψτε. Με την παράδοση του φακέλου στο Ελληνικό ταχυδρομείο, τοποθετήστε στην επισήμανση παραλήπτη "προς πνευματική κατοχύρωση ιδιοκτησίας" και αποστείλτε το συστημένο στον εαυτό σας. Η προσωπική σας παρουσία δεν είναι απαραίτητη στον εκδοτικό οίκο εάν δεν είστε κάτοικος Πατρών.

Η όλη διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, μέσω τηλεφωνικών μας επικοινωνιών ή μέσω τηλεδιασκέψεων.

Με την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας, θα μας βοηθήσετε να σας ενημερώσουμε για το κόστος έκδοσης του βιβλίου σας. Για να βρείτε των αριθμό σελίδων του βιβλίου σας πρέπει:

1. Να βρείτε τον αριθμό λέξεων του αρχείου σας. Για παράδειγμα στο word βρίσκεται στην κάτω αριστερή πλευρά.

2. Όταν πρόκειται για παιδικό βιβλίο να διαιρέσετε τον αριθμό λέξεων με 80-150+4 σελίδες για ταυτότητα, τίτλο συν τον αριθμό εικονογραφημένων σελίδων.

3. Για λογοτεχνικά βιβλία να διαιρέσετε τον αριθμό λέξεων με 250 + 4 σελίδες για ταυτότητα και τίτλο.

4. Για ποίηση θα υπολογίσετε μία με δυο σελίδες για κάθε ποίημα, εξαρτάται από το μέγεθος του ποιήματος, συν 4 σελίδες για την ταυτότητα και τον τίτλο.

Σε περίπτωση που επιλέξετε σκληρό εξώφυλλο θα προστεθούν 8 επιπλέον σελίδες

Φόρμα Κοστολόγησης

Μετά την υποβολή της φόρμας κοστολόγησης θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός πέντε εργάσιμων ημερών.
Αν δεν λάβετε απάντηση εντός του χρονικού διαστήματος αυτού παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email info@celenepublishing.gr.